Yhteistyössä

Eurooppalaista huippuosaamista

AF-X Fireblocker sammutusjärjestelmä on kehitetty ja valmistettu Hollannissa AF-X Firesolutionin johdolla yhteistyössä alansa huippuosaajien kanssa, tavoitteena parempi paloturvallisuus.  

AF-X Fireblockerin sopimusvalmistajana toimii APP Ariane Group, joka on Euroopan johtava rakettimoottoreiden sytyttimien ja kaasugeneraattoreiden valmistaja. APP Ariane Group on myös Euroopan avaruusjärjesto ESA:n avaintoimittaja.

APP Ariane Group on Airbusin ja Safranin yhteisyritys.

Avaruusteknologiaa hyödyntäen

APP Ariane Groupin osaamista avaruusteknologista hyödynnetään myös siviilipuolella. Ensiluokkainen laatu, jota vaaditaan heidän tuotteiltaan avaruudessa, heijastuu myös heidän valmistamissaan siviilipuolen sovelluksissa, kuten AF-X Fireblockerissa. 

APP arianegroup logo

Yhteistyö Suomessa

Suomessa AF-X Fireblockerin maahantuojana toimii Paloff Sammutusjärjestelmät  Oy. Vakavaraisena, luotettavana ja erittäin kokeneena paloturvallisuusalan asiantuntijayrityksenä Paloff oli AF-X International B.V:lle luonnollinen valinta eksklusiiviseksi maahantuojaksi Suomeen. Molempien yritysten visiona on parempi paloturvallisuus, mikä tarjoaa erinomaiset lähtökohdat yhteistyölle.

Puolueeton testaus

AF-X Firesolutionsin tuotteet testaa akkreditoitu testauslaitos Peutz.