tietoa meistä

Me olemme Paloff Group

AF-X Fireblockerin eksklusiivisena maahantuojana Suomessa toimii Paloff Sammutusjärjestelmät Oy. Paloffin missio on toimia paremman paloturvallisuuden puolesta.

AF-X International B.V:n kanssa solmitun maahantuontisopimuksen avulla Paloff täydentää palveluvalikoimaansa entisestään. Nyt Paloff pystyy tarjoamaan asiakkailleen markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja myös kohteisiin, joihin perinteiset sammutusjärjestelmät eivät sovellu. 

Paloffin muodostavat oman alansa huipputekijät, joilla on vankka kokemus paloturvallisuusalasta aina suunnittelusta urakointiin ja huoltoon.

Palvelumme paloturvallisuuteen

Pystymme  varmistamaan asiakkaalle palvelun laadun käyttämällä kokenutta toimijaa kuten Paloffia. Meiltä saat ammattitaitoisen suunnittelun, järkevät asennus-ja huoltopalvelut – pakettina tai erikseen.

Paloffilla on kokemusta useasta sadasta toteutetusta kohteesta paloturvallisuuteen liittyen. Paloff tarjoaa sammutusjärjestelmien- ja palokatkojen suunnittelun ja urakoinnin lisäksi paloteknistä suunnittelua. 

Kaikki saman katon alta

Paloteknisen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi Paloff tarjoaa muun muassa LVIA- ja sähkösuunnittelu sekä valvontapalveluita. 

Paloff tekee paloturvallisesta rakentamisesta helpompaa ja kustannustehokkaampaa tarjoamalla palvelut yhdestä paikasta.